خواص ماکادمیا

ماکادمیا چیست ؟

ماکادمیا چیست؟

ماکادمیا یا فندق استرالیایی که از درخت ماکادمیا به دست می آید، یکی از محبوب ترین آجیل های آمریکا و مغذی ترین و گران ترین آجیل جهان است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد، باعث درمان آرتریت شده و بینایی را بهبود می بخشد.

ماکادمیا چیست؟ خواص ماکادمیا


خواص دارویی و درمانی ماکادمیا برای بدن:

1. کلسترول خون و قلب
آجیل ماکادمیا حاوی چربی های سالم (اسید های چرب غیر اشباع) است که به کاهش سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

در یک تحقیق که توسط دانشگاه پنسیلوانیا انجام شد، افرادی که روزانه 4 تا 17 عدد آجیل ماکادمیا را به رژیم غذایی خود اضافه می کنند، کلسترول خون پایین تری نسبت به افراد دیگر دارند

2. سرطان
ماکادمیا حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فلاونوئید هاست که به محافظت از سلول ها کمک کرده و با کاهش رادیکال های آزاد در بدن خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.

3. لاغری و کاهش وزن
مقادیر بالای چربی های سالم موجود در ماکادمیا به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود. محتوای چربی خوب می تواند در کاهش اشتها به شما کمک کند. پالمیتولئیک اسید موجود در میوه ماکادمیا به افزایش متابولیسم بدن کمک کرده و با افزایش چربی سوزی باعث لاغری و کاهش وزن می شود. همچنین مقادیر بالای فیبر موجود در ماکادمیا به سم زدایی و پاک سازی روده ها کمک کرده که همین می تواند باعث کاهش وزن شود

4. معده و دستگاه گوارش
مقادیر بالای فیبر موجود در آجیل ماکادمیا به بهبود هضم غذا کمک می کند، همچنین مس موجود در این آجیل برای بهبود واکنش های آنزیمی در دستگاه گوارش مفید است.

5. پوکی استخوان ها
مقادیر بالای فسفر، منگنز و منیزیم موجود در ماکادمیا به تقویت استخوان ها کمک کرده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهند. کلسیم در شکل گیری دندان ها و استخوان ها مفید است و منگنز به تشکیل بافت استخوانی و تقویت استخوان ها کمک می کند.

6. مغز و اعصاب
منیزیم و منگنز موجود در آجیل ماکادمیا به بهبود عملکرد انتقال دهنده های عصبی کمک می کنند  همچنین اولئیک اسید و پالمیتولئیک اسید موجود در آن به به محافظت از سلول های عصبی در مغز کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری مغزی را کاهش می دهند. ویتامین B1، مس، مقادیر بالای امگا9 موجود در ماکادمیا به بهبود خلق و خو  تقویت حافظه و جلوگیری از بیماری های عصبی کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

7.کاهش التهاب بدن
اسیدهای چرب امگا 6 موجود در ماکادمیا به کاهش التهاب مزمن در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری هایی مانند آرتریت، سرطان، بیماری های قلبی و دیابت را کاهش می دهند.

8. آرتریت
یک مطالعه نشان داده که ماکادمیا خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید را کاهش می دهد و یکی از بهترین آجیل های برای درمان آتروز محسوب می شود

9. دیابت و قند خون
تحقیقات در کانادا نشان داده که ماکادمیا به دلیل خواص ضد التهابی و شاخص گلیسمی پایینی که دارد به کاهش قند خون کمک کرده و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

10. درمان کم خونی
مقادیر بالای آهن و مس موجود در آجیا ماکادمیا به افزایش تعداد گلبول های قرمز و بهبود گردش خون در بدن کمک کرده و باعث درمان کم خونی می شود.

11.بدنسازی
چربی های سالم و کربوهیدرات های پیچیده ی موجود در ماکادمیا به افزایش انرژی مورد نیاز ورزشکاران و بدنسازان کمک می کند. 

12. چشم
ویتامین B1 و اسیدهای چرب مانند امگا3 و امگا6 موجود در ماکادمیا به سلامت چشم کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهایی مانند اب مروارید را کاهش می دهد. 

13. سلیاک
ماکادمیا گلوتن ندارد به همین دلیل یکی از بهترین آجیل ها و میان وعده ها برای افراد مبتلا به بیماری سلیاک می باشد.

14. جوان سازی پوست صورت
مصرف خوراکی ماکادمیا به دلیل مقادیر بالای اسید های چرب ضروری به ویژه پالمیتولیئک اسید که دارد به آب رسانی پوست کمک کرده و با کاهش چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

15. تقویت و افزایش رشد مو
پالمیتولئیک اسید موجود در ماکادمیا باعث آبرسانی به پوست سر و مو ها شده و با تقویت فولیکول ها به افزایش رشد مو کمک می کند

16. تقویت ناخن ها
مقادیر بالای پروتئین و اسید های چرب موجود در ماکادمیا به تقویت و افزایش رشد ناخن ها کمک می کنند

ماکادمیا یا فندق استرالیایی

عوارض و مضرات ماکادمیا:

بارداری و شیردهی
هنوز اطلاعاتی از اثر ماکادمیا بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل توصیه می شود که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف آن اجتناب کنند.

کلیه
مقادیر بالای فسفر موجود در ماکادمیا ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری های کلیوی مشکلاتی را به وجود آورد.

آلرژی و حساسیت
اگر به آجیل و مغزیجات حساسیت دارید، ماکادمیا هم می تواند باعث واکنش های آلرژیک در شما شود

اسهال و نفخ شکم
زیاده روی در مصرف ماکادمیا ممکن است باعث احتباس گاز در روده ها، نفخ شکم و اسهال شود


عوارض و مضرات ماکادمیا

طبع ماکادمیا:

ماکادمیا به طور کلی طبعی گرم و تر دارد. این ویژگی به دلیل محتوای بالای چربی‌های سالم و غیراشباع موجود در آن است. چربی‌های موجود در ماکادمیا به بدن انرژی می‌دهند و خاصیت نرم‌کنندگی دارند.
ماکادمیا حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها،  فلاونوئید ها، ویتامینA، تیامین، ویتامینB6،  فولات، آهن، منگنز، مس، منزیم، فسفر، اسید های چرب امگا6 و امگا9، پرتئین و فیبر می باشد. 

آجیل یا میوه ماکادمیا از درخت ماکادمیا بومی استرالیا به دست می آید در سال 1957 گیاه شناس آلمانی فردیناند فون مولر آن را شناسایی کرد و به افتخار جان ماکادم شیمیدان و پزشک استرالیایی آن را ماکادمیا نامید.

درخت ماکادمیا در نزدیکی رودخانه ها و جنگل های بارانی به خوبی رشد می کند  امروزه گونه های تجاری این درخت به خوبی در هاوایی یافت می شوند.

ماکادمیا که  با نام های آجیل کوئینزلند آجیل هاوایی و آجیل ماروچی هم شناخته می شود دارای پوسته ای سبز رنگ است که وقتی جدا می شود درون آن یک میوه با پوسته ای سفت به رنگ زرد یا قهوه ای قرار دارد که شکسته شده و مغز سفید رنگ آن به عنوان آجیل استفاده می شود.

دو نوع ماکادمیا وجود دارد: یک نوع که پوسته ای صاف دارد و نوع دیگر که دارای پوسته ای سفت می باشد.

نحوه خوردن ماکادمیا چگونه است؟
میوه ماکادمیا به صورت تازه و خشک شده در دسترس قرار می گیرد. پوست ماکادمیا تازه را با یک چاقو ببرید تا مغز آن را به دست آورید. پوست سفت آجیل ماکادمیا را مانند فندق می توان با یک چکش یا دستگاه آجیل شکن شکست و مغز درون آن را استفاده کرد.

ماکادمیا را به صورت آجیل خام بو داده و شور و نمکی به عنوان میان وعده و برای تهیه انواع اسموتی معجون شکلات کیک و کلوچه و سالاد سبزیجات استفاده می کنند. ماکادمیا را برای ماه ها می توان در یک جای خنک و تاریک مانند یخچال و فریزر نگهداری کرد. 

آجیل ماکادمیا بسیار گران قیمت است چون 7 تا 10 سال طول می کشد تا یک درخت ماکادمیا به سن باروری برسد شما می توانید این آجیل را از فروشگاه های بزرگ و آجیل فروشی های معتبر خریداری کنید.

امیدواریم این محتوای آجیل تواضع مورد پسندتان بوده باشد.

خواص ماکادمیا
آجیلی و خشکبار تواضع January 27, 2020
Share this post
Sign in to leave a comment
طرز تهیه کره پسته
فواید کره پسته